Dormitoare moderne


Transforma dormitorul intr-un paradis pentru relaxare cu aceste idei de decorare dormitor. De la dormitoare la camere mici, inspirați de aceste idei de design dormitor și fotografii de dormitoare. Aflați cum să adune toate elementele care fac un dormitor frumos – de la vopsea de culoare, la mobilier, la așternut. In plus, afla mai multe despre iluminat dormitor, inclusiv candelabre, precum și podele dormitor, perdele dormitor, și capul patului. Aflați cât de accesorii, cum ar fi lămpi, arta de perete, si arunca perne pot lucra împreună cu diferite piese de mobilier, cum ar fi noptiere, dulapuri, armoires, si banci pentru a crea o cameră frumoasă. Fie ca stilul dvs. dormitor este Cottage, nautice, țară, sau moderne, veți găsi idei de decor proaspăt în galeria noastră foto dormitor. Și camere de copilul nostru sunt jucause, funcționale, și a umplut cu culoare. Obține cele mai bune idei pentru decorarea dormitoare, atât pentru băieți și fete dormitoare, precum și dormitoare adolescente. În plus, în cazul în DIY este pe placul dvs., nu ratați inspira proiectele noastre de dormitoare do-it-yourself – de la capul patului la perdele, opere de artă, și mai mult. Și nu ratați makeovers dormitorul nostru. Aceste transformări fabuloase ia dormitoare de bază, blând și le reînvie și camere superb pline de personalitate, stil și confort. Organizația este de asemenea esențială pentru un dormitor frumos. Aflați cum să magazin de haine, lenjerii de pat, și mai mult în dormitor, plus obține cele mai recente cu privire la păstrarea dulapul din dormitor organizat.

1.  Schema de culori Peppy

Coral-portocaliu + Aqua Albastru + Latte alb

Pereți neutre și mobilier în nuanțe de alb cald similară a crea un fundal cloudlike pentru vibrante coral, portocaliu și aqua albastru. Rezumat Shams print floral pe pat constitui surse de inspirație pentru schema de culori și restul elementelor din cameră urmeze exemplul. Pentru a începe schema de culori dormitor, găsi o perna sau cuvertură de pat cu culorile pe care le iubesc și de a construi de acolo. De multe ori, lenjerie de pat vine în seturi de coordonate, dar nu vă fie teamă să-i despart. Se amestecă și se potrivesc, sau lăsați părți ale setului afară. De exemplu, Nix fusta pat , care se potrivește cu perne și de a opta pentru o versiune într-o culoare solidă, care se amestecă cu restul de lenjerie de pat.

Dormitor 1

Dormitor 1

 

 

2. Schema de culori fashion-forward

Slate + lamaie + Cloud

Oh-atât de la modă culori paleta de gri și galben face o declarație curajoasă în acest dormitor minion. Un ardezie bogat de pe pereți înclină puternic spre sfârșitul albastra a spectrului gri și este vedeta a sistemului. Cloud-color paturile continuă parada gri, și galben pe perne, tafte , și accesorii aduce o atmosfera parțial însorită la gri chic.

Dormitor 2

Dormitor 2

 

 

3. Snowy Schema de culori alb

Pearl White + Cream + Negru

Evocând aspectul de zăpadă proaspăt căzută, această cameră în stil cabană combină albul perlat cu mai moi albi galben-based pentru un aspect care este incontestabil liniștitor și grațios. O oglindă noptieră și oglinda ovală deasupra patului sparge pătură de culoare albă, la fel ca indicii de negru.

Dormitor 3

Dormitor 3

 

4.Schema de culori moderne

Bright Blue Sky + rece de stejar alb + cald

Blue este un clasic chintesența, dar moștenirea sa durabilă lucrează în setările moderne, de asemenea. Pentru a obține aspectul, cerul albastru este utilizat cu clare alb, precum și mobilier curat-căptușite și accesorii în acest dormitor. Perete de culoare , o nuanta mai deschisa decat lenjerie de pat și draperii , menține modern, monocromatic schema de culori , dar trage înapoi pereții ușor pentru a permite alte elemente, cum ar fi patul arhitectural din lemn de stejar cald, să strălucească.

Dormitor 4

Dormitor 4

 

5. Clasic Schema de culori Global

Mac roșu + Mink Gri

Gri devine tras în excitare de culoare roșie, creând un dormitor tradițional în viață cu motive global de inspirație. Roșu lenjerie de pat și perne transforma un simplu pat cu sania într-un punct focal și pereții gri nurca tempera bogat paleta de rosu si alb și clare. Block și printuri IKAT aduce fler la nivel mondial a spațiului. De perdele apela din nou pe roșu și se bazează pe o paletă de maro, negru, portocaliu și, o miscare care recunoaște prezența roșu, dar încearcă să nu suprasolicitarea nuanța roșu în spațiu.

Dormitor 5

Dormitor 5

 

Reproducerea sabloanelor pentru confectionarea semifabricatelor

 

Lasă un comentariu